Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Plunge Beach Hotel

The Plunge Beach Hotel blev bygget i 2016 og ligger lige ved siden af stranden, uden nogen vej at krydse. Det friske hotel har et dejligt poolområde, hyggelige værelser, strandbar, kaffebar og restaurant. Derudover er der et motionscenter og flere strandaktiviteter. Perfekt til dem, der ønsker at solbade, svømme og være aktiv. Anglers Fishing Pier ligger indenfor ca. 10 minutters gågang.

Dette hotel, fordelt i over tre bygninger, er perfekt til dem, som ønsker en dejlige sol- og badeferie samtidig med, at man kan være helt tæt på stranden. På hotellet kan sammensætte en ferie, hvor der er noget for en hver smag. Du kan vælge at slappe af ved poolen ved siden af havnefronten, tilbringe dagen med sightseeing eller akriviteter som snorkling, dykning, sportsfiskeri, sejlads eller andre spændende ting. Hotellet har også et fitnesscenter, som er åbent 24 timer i døgnet. 

Ikke langt fra hotellet finder du restauranter, indkøbscentre, Sea Ranch Center og supermarked. Omkring  750 meter mod syd ud på Commercial Blvd finder du et hav af spisemuligheder at vælge imellem. Skulle du vælge at blive på hotellet har du også mulighed for, at tage en drink her. Bean & Barnacle er hotellets kaffebutik og marked, der serverer god kaffe, slik og morgenmadsbrød. Ned ad stranden er der en strandbar, "Backflip Beach Bar & Kitchen", som med sin smukke, afslappede atmosfære, kan tilbyde dig forfriskninger som lokale øl, cocktails lavet på rom og frisk juice m.m. Ud over drikkelse kan Backflip Beach Bar & Kitchen også tilbyde dig lækre tacos, salater, makrel og forskellige snacks, som alt sammen kan nydes til søde reggae toner. Ud over Backflip Beach Bar & Kitchen kan du også tage på Octpus, som er en lobby-gastro pub, der er åben mellem kl. 16.00 og 22.00 og serverer lette måltider og drikkevarer.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Parkering og renseservice er tilgængeligt mod gebyr. Angiv venlist anslået ankomstid på forhånd. Receptionen kan hjælpe dig med mere information om alle aktiviteter. Hotellet udlejer cykler efter tilgængelighed. Børenemenu er tilrådighed. 

Læs mere om Plunge Beach Hotel

Værelser

Hotellet har 163 moderne og lyse værelser, suiter og bungalows. Nogle værelser kan være med havudsigt. De der hedder "Seafront" ligger vendt ud mod havet. Sengene kan være king- eller queensize og sammenhængende værelser kan bestilles. På alle værelserne er der Wi/Fi, A/C, fladskærms-Tv, safetybox, minibar, strygefaciliteter, telefon, og badeværelse med bruser/badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Plunge Beach Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Plunge Beach Hotel
4660 Elmar Drive,0
33308 Lauderdale By The Sea, USA

 • Nærmeste strand: 0 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...