Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Renaissance Fort Lauderdale

Renaissance Fort Lauderdale er et dejligt og moderne hotel, der også passer til familier. Her bor du på den anden side af kanalen nær Lauderdale Harbors og kun omkring 2,5 km fra Fort Lauderdale Beach Park. Herfra har du også et godt udgangspunkt for at besøge Everglades. Hotellet har et dejligt poolområde, bar, restaurant og fitnesscenter.  

Man kan sige, at Renaissance Fort Lauderdale er et klassisk hotel, der passer til dig, der ønsker et godt udgangspunkt, hvis man vil have det meste af det, som Fort Lauderdale har at tilbyde. Fra hotellet er du tæt på indkøbscentre, restauranter af forskellige kalibre og vandtaxier. Hotellet ligger ikke langt fra gode oplevelser, og inden for en radius af 2,5 km kan du både nå til stranden og til de berømte krokodiller i Everglades - spændende oplevelser er lige ved hånden, når du bor på Renaissance Fort Lauderdale. Du kan også besøge Aventura Mall og Sawgrass Mill, som er paradiset for indkøbscentre, hvis du kører 20 minutter fra hotellet. 4 km fra hotellet finder du det populære strandområde omkring FLL Beach, hvor du har flere gode spisemuligheder at vælge imellem, den dejlige strandpromenade at spadsere ad og begyndelsen af den berømte gade Las Olas Blvd. 

På Renaissance Fort Lauderdale kan du også finde mad og drikke. En morgenmad serveres hver morgen, og afhængigt af, hvor sulten du er, kan du vælge mellem buffet, kontinental morgenmad eller den fulde amerikanske morgenmad. Bistro 17 er hotellets restaurant, og her bliver der serveret typiske, amerikanske retter med et strejf af Florida. R Lounge kan tilbyde drinks og lette måltider selv ude ved poolen, og endelig har du Calusa Coffee Roaster Bar, hvor duften af friskristede kaffebønner spredes i luften og skaber en unik kaffeoplevelse. Denne er åben hele dagen. Når du har lyst til at øge din puls, kan du besøge motionsrummet, hvor der er et par forskellige maskiner at vælge imellem. Vil du hellere slappe af, kan du gøre det i liggestolene ved poolen, hvor du også har mulighed for parasoller. 

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Parkering og renseservice er tilgængeligt mod gebyr. Roomservice er til rådighed.

Morgenmad betales på hotellet, hvor du også vælger, hvilken type morgenmad du ønsker. 

Læs mere om Renaissance Fort Lauderdale

Værelser

Hotellet har 236 værelser, og der er plads til alt fra en til fire personer på et værelse. Sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilte). På alle værelserne er der Wi-Fi, A/C, fladskærms-TV, strygefaciliteter, safetybox, minikøleskab, telefon, te- og kaffefaciliteter og badeværelse med bruser/badekar, badekåbe, badeartikler og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Renaissance Fort Lauderdale

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Renaissance Fort Lauderdale
1617 Se 17th Street,
33316 Fort Lauderdale, USA

 • Nærmeste strand: 2,5 km
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...