Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal

Søger du en ferie med komfort og muligheder for egen forplejning, så skal du se nærmere på dette hotel. Hotellet, som hører til under Mariott-kæden, har en god beliggenhed ned til vandet ved Intracoastal Waterway, og alle værelser har gode faciliteter samt balkon. Lauderdale Beach er kendt for sin gode strand, og fra hotellet skal du kun gå ca. 500 meter, før du når det bløde sand.

Foruden de komfortable boliger med flere gode faciliteter, som gør ferien ekstra bekvem, kan hotellet tilbyde en udendørspool, som ligger vendt ud mod vandet, og her kan du slå dig ned i en solstol i de dage, hvor du ikke vil til stranden. Når du har brug for at bevæge dig lidt, kan du tage ned i hotellets fitnessrum, hvor der er en del maskiner og vægte at vælge imellem. Alternativt kan du løbe en tur langs strandkanten eller leje en af hotellets cykler og opleve byen på to hjul.

I området Lauderdale Beach er der et godt udvalg af restauranter og hyggelige barer, og du har adskillige muligheder inden for kort afstand. Men hotellet kan også forsyne dig med god forplejning. Restauranten hedder Osteria Oria & Terraza, har italiensk indretning og serverer aftensmad. Den gode mad kan du nyde indendørs såvel som udendørs på terrassen med udsigt ud over vandet. Når shoppingtrangen melder sig, kan du tage til butikscenteret The Galleria, som ligger ca. 4 km væk, eller du kan besøge den kendte gade, Las Olas Boulevard, som også byder på mange gode muligheder for shopping. 

Godt at vide

Du skal kunne fremvise et gyldigt ID samt et kreditkort, når du checker ind. Du skal være fyldt 21 år for at kunne checke ind uden en myndig. Lokale skatter og et evt. resortfee betales på stedet. Parkering forefindes mod afgift.

Restauranten har åbent mandag til torsdag mellem kl. 16.00 - 22.00, fredag til lørdag fra kl. 12.00 - 22.00 og søndag med brunch mellem kl. 11.30 - 16.00.

Hotellet tilbyder bagageopbevaring.

Receptionen har ikke døgnåbent.

Læs mere om Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal

Værelser

Hotellet har 104 værelser, som allesammen har køkkenhjørne med mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab, køkkenservice og spiseplads. De kan også tilbyde gratis Wi-Fi, vaskemaskine og tørrertumbler, fladskærms-TV (kabel samt premium movie channels), aircondition, sikkerhedsboks (mod tillæg) og strygefaciliteter.

Private balkoner gør kun opholdet bedre, og boligen passer godt til dig, som gerne vil bo lidt længere tid på samme sted.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal
3333 Ne 32nd Ave,
33308 Fort Lauderdale, USA

 • Nærmeste strand: 500 m
 • Afstand til centrum: 8 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...