Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Riverside Hotel

Her bor du i den centrale del af Fort Lauderdale og på den berømte Las Olas Boulevard, hvor du er tæt på mange restauranter, barer og butikker. Hotellet har en hyggelig gårdhave, hvor du kan slappe af, en god restaurant og et dejligt poolområde. Dette er et hotel for dig, som værdsætter at være tæt på byens muligheder, attraktioner, natklubber og den lokale stemning.   

Riverside Hotel er et cityhotel med en førsteklasses beliggenhed, som udstråler 1930'ernes charme. Hotellet ligger omkring 3 km fra havet, og for at komme til stranden kan man nemt tage den lokale bus, som fører dig lige til havet. Du kan også vælge at slappe af og nyde solens varme i en af hotellets liggestole, som er placeret omkring den opvarmede, udendørs pool. Poolen ligger vendt ud mod kanalen, hvor der er både, som sejler langsomt forbi floden, New River. Hotellet har et fitnesscenter, en lobby og en udendørs terrasse.

 
Når sulten melder sig, kan du enten vælge en af de mange spisesteder uden for hotellet, eller du kan spise på en af hotellets mange restauranter og barer, som står til rådighed for at dulme sulten og stimulere dine smagsløg. Wild Sea Oyster Bar & Grille er en af de restauranter, som ligger på hotellet. Den er en af de højest rangerede restauranter i hele Fort Lauderdale. Du kan også vælge Indigo Restaurant, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad. Det er kokken Toby Joseph og hans hold, som står for at servere de kulinariske retter her. Om lørdagen og søndagen spilles der levende musik på restauranten. Er du mere til pubstemningen, kan du nyde et måltid hos Golden Lyon Vintage Pub, som er kendt for at være en af de bedste pubber i området. Deres talentfulde bartendere mixer traditionelle favoritter og trendy cocktails i et afslappet og charmerende miljø. Du kan også nyde fine og lækre cocktails hos Prestons Wine & Martini Lounge. 

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Parkering og renseservice er tilgængeligt mod gebyr. Hotellet har sin egen bådebro. 

Læs mere om Riverside Hotel

Værelser

Der er i alt 217 værelser af forskellige kategorier, hvoraf nogle af dem er med balkon. Værelserne er behageligt møbleret, og de fleste af dem er rummelige. Sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilte). Nogle af værelserne er placeret i bygningen fra 1936. På alle værelserne er der A/C, Wi-Fi, satellit-TV, telefon, minikøleskab, kaffefaciliteter, strygefaciliteter og badeværelse med bruser/badekar, badeartikler og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Riverside Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Riverside Hotel
620 East Las Olas Boulevard,
33301 Fort Lauderdale, USA

 • Nærmeste strand: 3,2 km
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...