Om hotellet

Marieb
Besøgt af
Marieb
fra Signatours

The Westin Fort Lauderdale Beach Resort

Dette populære hotel er perfekt til dig, der søger en ferie med sol og strand. Det eneste, som adskiller dig fra stranden, er kystvejen, der løber langs stranden. Det er en placering, mange sætter pris på. Herudover er der bar, restaurant, fitnesscenter, spa og opvarmet, udendørs pool. Med andre ord er det et hotel, som er let at holde af. 

The Westin, som er fordelt over to forskellige bygninger, ligger lige ud mod havet. For at komme til stranden kan du tage hotellets private gangbro, som fører dig over kystvejen og direkte ned til strandens sand. Der er også en lukket gangbro mellem de to bygninger. Det er særdeles praktisk for dig, som nyder at starte dagen med en morgendukkert. Andre af hotellets faciliteter, som bliver værdsat, er fitnesscentret, baren og restauranten. Selv om du har flere gode spisesteder at vælge imellem i dit område, kan det være rart at have en rolig aften på hotellet. Lona Cocina and Tequileria har en udendørs bar og restaurant, der serverer klassiske retter fra det mexicanske køkken. Det er Pablo Salas, som guider og arrangerer i køkkenet. På Lona Cocina and Tequileria kan du også prøve flere varianter af Tequila. Waves Bar & Grill ligger ved poolen. Her kan du få mad i løbet af dagen, og de serverer alt fra friske salater til gode cocktails. Morgenmaden får du på restaurant Tinta. Der ligger en Starbucks på hotellet, som står for at servere kaffe. For dem, som rejser med børn, kan det være godt at vide, at der også er børnemenuer at finde på diverse spisesteder. 

Selve hotellet er klassisk med hensyn til møbler og faciliteter, og hvor værelserne, der er tilgængelige i forskellige kategorier, er komfortable og ret rummelige. Det dejlige poolområde vender ud mod havet, og der er både parasoller og liggestole, som er perfekt til de dage, du føler for bare at slappe af. Hvis du gerne vil bevæge dig lidt, kan du besøge hotellets fitnesscenter, hvor du finder en række forskellige maskiner. Du kan også dyrke forskellige sportsgrene i havet som dykning, snorkling, dybhavsfiskeri eller jetski. Hotellets venlige og hjælpsomme personale kan hjælpe dig med tips og råd. De kan også bestille tennis- og volleyballbaner til jer.  Hvis spa er noget, du kan lide, kan du tage dig tid til massage eller anden behandling (der er flere muligheder at vælge imellem) på Heavenly Spa af Westin TM.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skat og hotelafgift betales på hotellet, og dette giver dig adgang til Wi-Fi, pool, badehåndklæder, fitnesscenteret, rabatter hos Spa City Westin og nogle andre ting.

Hotellet har en gavebutik.

Parkering og renseservice er tilgængeligt mod gebyr.

Ved nogle af aktiviteterne eller faciliteterne kan åbningstiderne være sæsonbestemte eller vejrafhængige.

Barnesenge kan lejes. Du kan få strandservice mod et gebyr. 

Læs mere om The Westin Fort Lauderdale Beach Resort

Værelser

Der er i alt 433 værelser. På alle værelserne er der A/C, Wi-Fi, fladskærms-TV, telefon, safetybox, minibar, strygefaciliteter, kaffemaskine med Starbucks kaffe og badeværelse med brusebad/badekar, badeartikler, og hårtørrer. Sengene kan være queen- eller kingsize (bemærk, at sengene kan være adskilte). Udsigten varierer, og du kan bestille værelser med delvis eller fuld havudsigt.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Westin Fort Lauderdale Beach Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Westin Fort Lauderdale Beach Resort
321 Fort Lauderdale Beach Blvd,#
33304 Fort Lauderdale, USA

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 4 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...