Om hotellet

Marieb
Besøgt af
Marieb
fra Signatours

Eden Roc Miami Beach

Dette er et af de mange populære hoteller i Miami Beach, som ligger, hvor der er "smallest", hvilket betyder, at du har vand på begge sider. Eden Roc Miami Beach tilbyder den komfort, som du har brug for for at få et behageligt ophold. Her finder du et dejligt poolområde, privat strand, barer, restaurant samt spa & wellness.

Jeg synes, at den store fordel ved lige netop dette hotel, er, at det ligger ved Collins Avenue, hvilket betyder, at du hurtigt og enkelt kommer til og fra hotellet. Dertil har du en herlig sandstrand lige neden for hotellet, hvor du kan slikke sol, samt 3 pools ved hotellet med cabanas og havudsigt. Med andre ord: dette er stedet for dig, som sætter pris på en dejlig atmosfære samt herlig sol og bademuligheder. Ind imellem kan det være skønt at få slappet lidt ekstra af, og dette kan passende gøres med en skøn massage i Esencia Wellness, hvor der også findes et fitnesscenter og en hårsalon med mulighed for manicure og pedicure. Du kan desuden deltage i forskellige typer vandsport. Motionsrummet har døgnåbent, og der er mulighed for yoga, spinning, pilates, cardio boxing, body sculpt m.m.

Herudover er der en behagelig og smagfuld atmosfære med faciliteter som Starbucks, Lobby Bar og Aquatica Bar samt en meget populær restaurant, Nobu, hvor du kan nyde det japanske køkken, der er nytolket af kokken Nobu Matsuhisa. Også på Malibu Farm, som er drevet af køkkenchefen Helene Henderson, kan du nyde lækker mad. Malibu Farm har åbent til morgenmad, frokost og eftermiddagssnacks. De mange tilbud på Miami Beach finder du enten til fods eller på cykel, som kan lejes på stedet. Alternativt kan du komme rundt med den lokale bus.

Godt at vide

Resortfee og lokale skatter betales på stedet. Du skal være fyldt 21 år for at checke ind på egen hånd. Et gyldigt ID samt kreditkort skal kunne fremvises.

Restauranten Malibu Farm holder åbent til morgenmad fra kl. 07:00-11:00, til frokost fra kl. 12:00-17:00 og til snacks fra kl. 17:00-19:00. Hver dag afholdes "happy hour".

Nobu har åbent til middag søndag-torsdag mellem kl. 19:00-23:00 samt fredag-lørdag mellem 19:00-00:00. Vi tager forbehold for ændringer.

Adgang til spa afregnes lokalt, og åbningstiderne er søndag-torsdag kl. 09:00-19:00 og fredag-lørdag kl. 09:00-20:00.

To solstole og håndklæder hører med til hvert værelse. Cabañas ved poolområdet i haven kan bestilles lokalt.

Der findes en hæveautomat på hotellet.

Hotellet har en lille butik med diverse småting.

Roomservice er tilgængelig.

Læs mere om Eden Roc Miami Beach

Værelser

Hotellet har 415 værelser i forskellige størrelser og værelseskategorier. Du kan vælge værelser og suiter med havudsigt. Sengene kan være kingsize eller queensize. Værelserne er udstyret med aircondition, high speed Wi-Fi, fladskærms-TV, nespresso-maskine, safetybox, strygejern og -bræt, badeværelse med bruser, hårtørrer, badekåbe og badeartikler fra mærket Replica. Minikøleskab samt mikrobølgeovn kan lejes lokalt mod gebyr.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Eden Roc Miami Beach

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Eden Roc Miami Beach
Collins Avenue,4525
33140 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...