Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Residence Inn Miami Beach Surfside

Dette hyggelige hotel har en flot gårdhave, et dejligt poolområde med liggestole og parasoller, en cocktailbar, som også serverer lette måltider, og et motionscenter for dem, som ønsker at være aktive på ferien. Hotellet er moderne, men med nogle retrodetaljer, som giver et unikt indtryk. Hotellet tilbyder et behageligt ophold med mulighed for at få et værelse med tekøkken og havudsigt. 

Hotellet ligger i Miami Beach's nordlige del, som hedder Surfside, hvilket gør, at du er tæt på Surfside Beach og Collins Avenue. Til den nordlige del af Ocean Drive og shoppinggaden Lincoln Road er der omkring 10 km. Hvis du ikke vil gå så langt, kan du tage en af de lokale busser, som kører forbi hotellet. Har du lyst til en morgen- eller aftendukkert, skal du blot gå tværs over gaden og ca 150 meter væk for at komme til stranden. Ellers kan du bare bruge hotellets pool, hvor du også kan benytte nogle af liggestolene og parasollerne, når du skal slikke lidt sol. Du kan også leje en cabana, hvis du får lyst til lidt mere privatliv. De er også perfekte, når solen bliver lidt for skarp, og man gerne vil have lidt skygge. Surfside 6 Pool Deck and Lounge er åben hver dag og serverer alkoholfrie drikkevarer, gode cocktails, forfriskende smoothies og lette måltider. Hotellet serverer også morgenmad i form af amerikansk buffet, men hvis du har lyst til at sove lidt længe en dag, kan du gå ned til hotellets døgnåbne marked, hvor du kan købe lidt forskelligt med op til værelset. 

Når det kommer til shopping og underholdning, er denne del af Miami Beach en smule roligere. De fleste butikker og natklubber ligger omkring South Beach. Har du dog alligevel lyst til at shoppe lidt, kan du gøre dette omkring en til to km fra hotellet ved Bal Harbour Shops, Bay Harbor Village eller Aventura Mall. Med hensyn til restauranter er der et forholdvis begrænset udvalg lige omkring hotellet. 250 meter fra hotellet finder du en restaurant, og går du lidt længere mod nord, vil du finde et lidt større udvalg. Hvis du vil være lidt aktiv, kan du benytte dig af hotellets fitnesscenter med lidt forskellige kardiomaskiner, og ellers kan du altid jogge en tur langs den flotte havnefront, eller du kan spørge i receptionen, og de vil give nogle tips til forskellige aktiviteter.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skat og hotelafgifter betales på hotellet.

Parkering og renseservice er tilgængeligt mod et gebyr.

Morgenmaden serveres mellem 06.30-09.30 i hverdagene og 07.00-10.00 i weekenden. Baren er åben fra kl 10.00 til solen går ned. 

Læs mere om Residence Inn Miami Beach Surfside

Værelser

Hotellet har 175 rummelige værelser i forskellige kategorier. Nogle af værelserne har udsigt over havet. Sengene kan være queen- eller kingsize (bemærk, at sengene kan være adskilte), og ekstrasengene kan være i sovesofaen. Suiter og studios har et lille tekøkken med køleskab, microbølgeovn og opvaskemaskine, hvilket gør opholdet ekstra komfortabelt. På alle værelserne er der A/C, Wi-Fi, fladskærms-TV, safetybox, strygefaciliteter, Ipod docking station, te- og kaffefaciliteter, skrivebord og badeværelse med bruser/badekar, badeartikler og hårtørrer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Residence Inn Miami Beach Surfside

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Residence Inn Miami Beach Surfside
9200 Collins Ave,9200
33154 Surfside, USA

 • Nærmeste strand: 150 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...