Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

The Confidante – Hyatt Unbound Collection

At The Confidante fra 1958 stadig er et populært hotel, er ikke til at tage fejl af. Langt hen ad vejen er det takket være det servicemindede personale, den skønne, frodige have og beliggenheden nær stranden. Du behøver ikke en gang at gå ud for at spise godt i charmerende omgivelser eller for at nyde en dejlig aperitif eller en god kop kaffe. De rummelige familieværelser giver dig også mulighed for at rejse komfortabelt, selv om I er mere end to og gerne vil bo behageligt uden at bo midt i det mest livlige område, hvor lydniveauet er lidt højere end her.

Når det kommer til mad og drikke, så har The Confidante meget at byde på. Søger du rustik amerikansk mad, kan du bestille bord på Bird & Bone. Her er det køkkenchefen Richard Hales, som tager dig på et kulinarisk roadtrip gennem Amerika. Om søndagen kan du spise brunch og prøve deres fried chicken og cornbread waffles. The Backyard tilbyder såkaldt "dine alfresco" på bagsiden af hotellet ned til poolen. Her kan du bestille Poke bowles, Key West shrimp tacos og kyllingevinger, som kan nydes enten i haven, ved poolkanten eller på stranden. Efter den gode mad kan du bestille blandt et udvalg af velblandede cocktails. Hver fredag lives stemningen op med levende musik mellem kl. 16.00 - 19.00. I Cafecito Bar kan du bestille en god kop espresso, cortadito eller almindelig kaffe med en sprød kage eller andet sødt til. Glem heller ikke "Happy Hour" hver dag kl. 16.00-18.00.

Efter et godt måltid kan det være rart at røre sig lidt. Du kan tage en løbetur langs havnefronten eller spadsere sydpå langs Collins Avenue, hvor du finder masser af barer, restauranter og shopping. Der er omkring 1,6 km til starten af Ocean Drive, der løber langs Lummus Park og stranden. Hjemme på hotellet kan du deltage i strandaktiviteter eller fitnesshold. Selv for de yngste gæster laves der lege og aktiviteter dagligt. Bagefter kan du slikke sol ved poolkanten eller på den dejlige sandstrand og føle brisen mod dit ansigt.

 

Godt at vide

Ved check-in skal du kunne fremvise et gyldigt id og kreditkort. Du skal være 21 år for at tjekke ind selv. Lokal skat, depositum og resortfee betales på stedet (resortfee giver dig adgang til Wi-Fi, to liggestole ved poolen, pool- og strandhåndklæde, fitness, cykeludlejning og hjelm samt aktiviteter som bordtennis, bordfodbold, osv).

Cafecito Bar har åbent for kaffe kl. 6:00-10:00 og mad mellem kl. 6-11. Du kan også bestille mad og drikkevarer fra The Backyard ved poolen og i haven fra søndag til onsdag mellem Kl. 11.00-20.00, torsdage til søndag kl. 11.00-22.00 og på stranden mellem kl. 09.00-18.00 hver dag. Bird & Bone har åbent søndag til torsdag mellem kl. 18.00-22.00, fredage til lørdag mellem 18:00 til 23.00.

Hvis du vil leje en cykel, kan hotellets concierge hjælpe dig. Det gælder også parkeringsmuligheder.

Hotellets spa og wellness, som ligger på 10. etage, er under renovering, men det er muligt at bestille massage og andre behandlinger, der foretages andetsteds. Hvis du ønsker et dagspas, der giver dig adgang til pool og strand, kan dette købes i receptionen. Vi tager forbehold for ændringer i barernes og restauranternes åbningstider samt aktiviteter, der er afhængige af vejret. Mad og drikke er ikke tilladt i poolen.

Læs mere om The Confidante – Hyatt Unbound Collection

Værelser

De 363 værelser er inddelt i forskellige værelsestyper. Du kan vælge et værelse med fuld eller delvis havudsigt, med eller uden balkon, enkeltværelse, dobbeltværelse, plads til 3-4 personer og familieværelser og forskellige typer suiter. Værelserne er indrettet i en smuk Art Deco stil med enten king-size senge eller queen size-senge. De har alle Wi-Fi, aircondition, fladskærms-tv (satellit), minibar, pengeskab, strygefaciliteter, Ipod dockingstation, telefon, badeværelse med bruser, hårtørrer og badeartikler.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Confidante – Hyatt Unbound Collection

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Confidante – Hyatt Unbound Collection
4041 Collins Ave.,4041
33140 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...