Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

The Miami Beach Edition

The Miami Beach Edition er en favorit for mange par og familier med børn, hvilket ikke er så mærkeligt. Hotellet er elegant udenpå og smagfuldt indrettet indeni. På hotellet tilbydes en fremragende service, og der kan tilbydes flere spændende faciliteter. Der er to udendørs swimmingpools vendt mod stranden, fitnesscenter, bowlingbane, skøjtebane, spa, barer, restauranter og natklub. Med andre ord er der noget for alle, store som små.

Hvis du er på udkig efter en ferie, du vil nyde, så er The Miami Beach Edition det helt rette for dig, uanset hvem du er sammen med. Hotellet har nemlig en spa, hvor der er hele ni behandlingsrum. Her kan du vælge mellem en række forskellige behandlinger til hår, negle, makeup eller bare en helt normal massage. Hertil har hotellet også et tyrkisk bad og et dampbad. Hvis du stadig gerne vil holde dig i gang under ferien, kan du frit benytte hotellets fitnesscenter, som er åbent 24 timer i døgnet, hvor du tilmed kan booke en personlig træner. Lige ved siden af hotellet ligger en smuk, hvid sandstrand, hvor du kan nyde solen hele dagen på hotellets private del af stranden. Hvis du mere er til en swimmingpool, kan du gå til det smukke poolområde ”Tropicale”, hvor du kan benytte en af liggestolene og slappe af. Der er mulighed for at leje en privat kabine,, hvis du ønsker lidt mere privatliv. 

Hvis du vil spise på hotellet, er valgmulighederne store. Er du til latinske specialiteter med elementer fra Caribien og Sydamerika, kan du besøge Jean-Georges Vongerichten's Matador-værelse. Her kan du nyde lækre måltider i skønne omgivelser. Matador-rummet er åbent til frokost, og aftensmad samt brunch i weekenden. Restauranten har også en tilknyttet bar, Matador Bar, med udsigt over poolen, hvor du kan bestille klassiske cocktails. Dertil har du Tropicale, som serverer lette retter ved poolen, hvor du også kan bestille cocktails fra kl. 11:00, og til solen går ned. Udover matador-værelset kan du også spise i Jean-Georges Vongerichten’s Market at EDITION. Her serveres frokost og aftensmad nogle dage om ugen. Her er mindre formelt end Matador-rummet. Kan du lide Starbucks, ligger der en på den modsatte side af vejen. Andre steder at spise og drikke findes lige om hjørnet, så der er ingen chance for at gå sulten i seng. For mere underholdning har The Miami Beach Edition en kælder, som vil underholde de fleste. Her finder du hotellets bowlingbane, skøjtebane og natklub. 

Godt at vide

Ved check-in skal du kunne fremvise gyldigt ID og kreditkort. Lokale skatter/afgifter samt hotelgebyr betales på hotellet. Hotelgebyret giver dig adgang til at låne en cykel (efter tilgængelighed), liggestole og badehåndklæder, strandlegetøj, Wi-Fi og andet.

Hotellet blev renoveret i 2014.

Parkering er til rådighed mod et gebyr.

Nogle faciliteter kan være lukkede alt efter sæson og vejrforhold. 

Læs mere om The Miami Beach Edition

Værelser

Hotellet rummer 294 værelser i forskellige kategorier. Du kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser, suiter og bungalows med varierende udsigt, og hvor du kan vælge havudsigt og/eller balkon, hvis du ønsker det. Værelserne er rummelige og smagfuldt indrettede i lyse og komfortable farver. Den største forskel mellem de forskellige rumtyper er størrelsen. Suiten og bungalowen har et opholdsområde. Nogle bungalows har en hems og er dermed i to plan. 
Der er en minibar, fladskærms-tv, A/C, Wi-FI, bluetooth højttalere og badeværelse med bruser, makeupspejl, hårtørrer, badeartikler, badekåbe og tøfler. Sengene kan være kingsize eller dobbeltsenge.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Miami Beach Edition

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Miami Beach Edition
2901 Collins Ave.,
33140 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...