Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Eurostars Vintro Hotel

Selvfølgelig er børn også velkommen på hotellet, men vi vil dog slå et slag for, at The Eurostars Vintro Hotel er et godt valg til voksne uden børn. Hotellet indbyder simpelthen bare til en mere voksen ferie med den skønne, lille swimmingpool på taget samt hotellets dejlige vinbar og restaurant. 

Eurostars Vintro Hotel ligger i den øvre del af South Beach, ikke langt fra byens botaniske have og The Bass Museum of Art. På den ene side af hotellet ligger Dade Boulevard, der tager dig til venetianske øer. 

Hotellets indretning er urban og moderne med et strejf af vintage. Hvis du har lyst til at spise ”hjemme”, så kan du passende prøve hotellets restaurant med udendørs terrasse, hvor du kan bestille á la carte. I baren kan du bestille en kop kaffe eller en god drink. Har du mere lyst til at prøve noget andet, så kan du også sagtens det! Der ligger nemlig en masse restauranter og barer i området. Ocean Drive og Miami Beach med dets pulserende natteliv er kun få kilometer væk.

Der findes som sagt en lille swimmingpool på taget af hotellet, hvor du har mulighed for at slappe af enten i liggestole, solsenge eller sågar hængekøjer. Ved poolen finder du også en bar, hvor du kan nyde en kold drink eller spille billard.
 

Godt at vide

Lokale skatter og resortfee betales på stedet. Du skal være fyldt 21 år for at kunne checke ind på hotellet, og et gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in.

Du kan benytte dig af hotellets privatparkering mod betaling.

Renseriservice er en mulighed mod betaling.  

Der er mulighed for at bestille morgenmad på værelset mod betaling.

Receptionen holder døgnåben.
 

Læs mere om Eurostars Vintro Hotel

Værelser

Hotellet har 50 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er komfortabelt indrettet med både satellit-TV, gratis Wi-Fi, minibar, telefon på værelset, safetybox, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med enten bruseniche eller badekar og hårtørrer.

Hotellets suiter er større og har endda en stue. Sengetyperne varierer mellem kingsize, dobbeltseng eller enkeltsenge.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Eurostars Vintro Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Eurostars Vintro Hotel
Park Avenue,2216
33139 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 500 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...