Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Kimpton Anglers Hotel

Med en beliggenhed tæt på havet og kun få minutter fra Lummus Park Beach er Kimpton Anglers Hotel et oplagt valg til dig, der ønsker sol og strand inden for en kort gåafstand. Dette familiedrevne hotel ligger i Art Deco-området og tæt på seværdigheder såsom Lincoln Road Mall, Fifth and Alton Shopping Centre. Foruden den centrale beliggenhed er hotellet populært blandt dets gæster, bl.a. pga. det venlige og servicemindede personale.  

I modsætning til mange andre hoteller i området har Kimpton Anglers Hotel en gårdhave, hvor der er et dejligt, lille poolområde udstyret med liggestole. I denne skønne gårdhave kan du bestille en drink i baren, Minnow Bar, og slappe af ved poolen. Særligt om aftenen er stemningen hyggelig og intim, da der tændes levende lys i gårdhaven. 

Fra hotellet kan du hurtigt nå ned til stranden, som kun ligger ca. 550 meter væk. Hotellet tilbyder sine gæster en lille ”strand-pakke”, som er god at have med sig, når man gerne vil ligge og slikke sol ved strandkanten. Samtidig er du tæt på South Beach og det store udvalg af barer, restauranter og butikker. Alt sammen inden for kort gåafstand. 

 

Godt at vide

Lokale skatter og et evt. resortfee betales på stedet. Et gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in på hotellet, og du skal være fyldt 18 år for at kunne checke ind på Kimpton Anglers Hotel.

Vaske- og renseriservice er en mulighed mod betaling.

Der er også mulighed for at bestille massagebehandlinger på hotellet mod ekstra betaling.

Læs mere om Kimpton Anglers Hotel

Værelser

På Kimpton Anglers Hotel er der 85 værelser, som alle er hyggelige og stilfuldt indrettet. Sengene er enten king-size eller queen-size, og værelsesudsigten kan variere. Alle værelserne er udstyret med telefon, tv, aircondition, sikkerhedsboks, skrivebord, gratis Wi-Fi, minibar (mod ekstra gebyr), strygefaciliteter og badeværelse med bruser og hårtørrer.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Kimpton Anglers Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Kimpton Anglers Hotel
660 Washington Avenue
33139 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 800 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...