Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Marenas Beach Resort

Marenas Beach Resort ligger på Sunny Isles Beach, og mange af værelserne har udsigt over vandet. Noget, som er meget værdsat af gæsterne. Udover beliggenheden ved stranden tilbyder hotellet et behageligt ophold med et venligt personale, concierge-service, restaurant, bar, poolområde med spa, hyggelige værelser og rummelige suiter med tekøkken, der også passer til familier.

Du bor altså ved North Miami Beach. Du har stranden på den ene side og Collins Avenue på den anden. Den gode beliggenhed betyder, at du har en smuk udsigt fra næsten alle sider. Dette er et hotel, hvor du kan slappe af og nyde en af de bedste strande i det sydlige Florida, hvor du også kan dyrke sjov vandsport eller slå dig ned ved siden af poolen i en af de liggestole, der er placeret, med eller uden parasoller. Når det er tid til nogle forfriskninger, kan du gå til "Caracolitos Pool & Beach Bar", hvor du kan bestille en drink og/eller lette retter, som du kan nyde på terrassen, som ligger lige ud til havet.

Hotellet har en bar, M Bar & Lounge, og en restaurant, Caracol, som endda har udsigt ud over Atlanterhavet. Kokken hedder Carlos Candelaria, og han blander det amerikanske køkken med det latinske. Restauranten er åben til morgenmad, frokost og middag. Vil du prøve nogle andre restauranter, har du et par stykker at vælge imellem blot 700 meter fra hotellet. Der er omkring 18 km til Ocean Drive, og til luksusshoppingcenteret, Aventura Mall, er der omkring 9 km. For de mindste kan der arrangeres forskellige sjove aktiviteter, som hele familien vil sætte pris på. Receptionen kan hjælpe med at arrangere disse aktiviteter. 

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in.

Renseservice er til rådighed mod gebyr.

Skat og hotelgebyr betales på hotellet, hvilket giver dig adgang til Wi-Fi, fitnessrum, liggestol, parasol og badehåndklæde.

Restauranten er åben kl. 07.00-11.00 til morgenmad (buffet indtil kl. 10.00), frokost mellem kl. 11.00-17.00 og middag fra 17:00 til 23.00. Happy Hour afholdes mellem kl. 16:00 til 19:00. Børnevenlig menu er tilgængelig.

Privat parkering og renseservice er til rådighed mod et gebyr.

Læs mere om Marenas Beach Resort

Værelser

Der er i alt 186 værelser på hotellet. Værelserne er forskellige typer og har forskellige udsigter. Alle værelser har balkon, A/C, minibar, safetybox, Wi-Fi, fladskærms-TV (kabel), strygejern og -bræt, dvd og cd-afspiller, telefon og badeværelse med brusebad/badekar, hårtørrer og badeartikler. Sammenhængende værelser er til rådighed. Suiterne er med et eller to soveværelser og har alle et opholdsrum med et tekøkken. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Marenas Beach Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • 2 el. flere soveværelser
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Marenas Beach Resort
18683 Collins Avenue,
33160 Sunny Isles Beach, USA

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...