Om hotellet

Marie
Udvalgt af
Marie
fra Signatours

Pestana South Beach Art Deco Hotel

Hvis du vil opleve det livlige Miami South Beach, men du samtidig gerne vil bo i et lidt mere roligt område af byen, så er Pestana South Beach Art Deco Hotel et godt bud. Med kun 400 meter til den smukke strand og kort afstand til butikker, restauranter og barer, har du alle byens sjove aktiviteter inden for din rækkevidde.

Pestana South Beach Art Deco Hotel er populært blandt sine gæster for dets placering og beliggenhed i rolige omgivelser med kort gåafstand til alt det sjove. Det festlige natteliv på Ocean Drive er kun få kilometer væk, og lækre barer og restauranter på Washington Avenue og Lincoln Road er heller ikke langt væk. Og er du på udkig efter en god frokost, behøver du ikke at kigge langt, for på hotellets egen restaurant, Mermaid Café and Bistro, serveres der nemlig lækker frokost med alt fra salater til burger og pizza selv til de yngste hotelgæster.

På Pestana South Beach Art Deco Hotel kan du slappe helt af og nyde dit ophold. Har du lyst til at svømme og solbade? Så prøv en af hotellets solsenge med parasol placeret helt ned til poolen. Har du lyst til at køle af i skyggen? Så kan du passende nyde en kold drink på et af hotellets terrassearealer enten tæt ved poolen eller ude foran hotellet. Du har også mulighed for at trække dig ind i hotellets loungeområde, som tilbyder bløde møbler og internetadgang. Du kan også besøge den nærliggende strand, som ligger kun få hundrede meter væk fra hotellet, hvor der også er god mulighed for at solbade og tage en dukkert. Hvis du vil ud og opleve byen, kan du enten leje en cykel på hotellet eller få oplysninger om de lokale transportmuligheder. Har du praktiske spørgsmål ang. offentlig transport, seværdigheder eller andet, så henvend dig til hotellets personale i receptionen, som står klar til at besvare dine spørgsmål.  

Godt at vide

Informer venligst hotellet på forhånd om din forventede ankomsttid.

Ved ankomst og check-in skal der fremvises gyldig legitimition og kreditkort, og der betales et såkaldt resortfee, der dækker over lokale skatter.

Ankommer du i en lejebil, er der mulighed for parkering nær ved hotellet mod betaling. Det er også muligt at leje en cykel på hotellet mod betaling.

Vaskemaskineservice er tilgængelig mod betaling.

Mermaid Café and Bistro har åben til morgenmad og frokost, og baren er åben indtil kl. 23.00.

 

Læs mere om Pestana South Beach Art Deco Hotel

Værelser

Pestana South Beach Art Deco Hotel består af godt 98 værelser i forskellige kategorier og med forskellig udsigt enten ud over byen, poolområdet eller haven. Alle værelser er hyggeligt indrettet og har fri Wi-Fi, aircondition, sikkerhedsboks, LCD-tv, minibar, el-kedel samt badeværelse med bruseniche, hårtørrer og badekåber. Strygejern og -bræt kan lånes ved forespørgsel i receptionen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Pestana South Beach Art Deco Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Pestana South Beach Art Deco Hotel
1817 James Avenue,
33139 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 400 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...