Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Room Mate Waldorf Towers

Room Mate Waldorf Towers er et historisk hotel på den berømte "Ocean Drive". Det ligger lige ved siden af kendte natklubber, barer og restauranter. Dette hotel er lige for dig, som sætter pris på Miami Beach's natteliv og samtidig ønsker at nå Espanola Way til fods. Placeringen betyder, at du også har stranden lige ved siden af, hvor du kan nyde solen hele dagen.

Det historiske designhotel (bygget i 1937) var den berømte arkitekt Albert Anis' måde at sætte sit præg på Miami Beach. Under de igangværende renovationer er der blevet gjort meget for at bevare og opretholde charmen og den originale Art Deco stil, som Albert Anis tegnede det. Selv om hotellet har lidt sjove detaljer her og der (som lysene i lobbyen), giver det alt i alt et stilfuldt indtryk. Der er et receptionsområde, en bar og en morgenmadsrestaurant med mulighed for at sidde uden for på terrassen. Gæsterne på Room Mate Waldorf Towers kan benytte fitnessrummet på søsterhotellet Room Mare Balfour, som ligger 700 meter væk.  

Placeringen er som sagt en af hotellets store fordele og passer godt til dig, som gerne vil bo tæt på både dejlig spisning, natteliv og shopping. Stranden ligger lige ved siden af hotellet på den anden side af gaden. På dit værelse har du to liggestole og badehåndklæder, som du kan tage med dig til stranden. 

Godt at vide

Eftersom hotellet ligger på Ocean Drive og er bygget i 30'erne, kan der forekomme støj fra gaden.

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in.

Skat og hotelgebyr, som giver dig adgang til to strandstole og 2 badehåndklæder, skal betales på hotellet.

Privat parkering og renseservice er til rådighed mod et gebyr.

Læs mere om Room Mate Waldorf Towers

Værelser

I alt har hotellet 44 værelser, hvor standardværelser er mellem 22-24 m² og deluxeværelser på 24-35 m². Værelserne er dekoreret i jugendstil og har stort set de samme detaljer. På alle værelserne har du gratis Wi-Fi, A/C, safetybox, minibar, fladskærms-TV (kabel), skrivebord og badeværelse med bruser, make-up spejl, badeartikler og hårtørrer. Sengene kan være king- eller queensize. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Room Mate Waldorf Towers

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Room Mate Waldorf Towers
Ocean Drive,860
33139 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...