Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

The Marlin Hotel

Miami South Beach er kendt for sit pulserende natteliv. Ønsker du at bo tæt på alt dette, så er The Marlin Hotel et godt forslag til dig. Hotellet holder en høj standard og tilbyder sine gæster lækre værelser og stilfulde suiter. The Marlin Hotel har også egen bar og restaurant, Osteria del Teatro, som serverer italienske retter, som du kan nyde på restaurantens terrasse.  

Hotellets beliggenhed og placering er som sagt ideel for dig, som ønsker at bo så centralt som muligt. The Marlin Hotel, som blev opført tilbage i 1939, ligger nemlig på den famøse Collins Avenue, beliggende mellem Ocean Drive og Washington Avenue og kun 1,5 km fra Lincoln Road, hvilket betyder, at du er tæt på butikker, barer, restauranter og det festlige natteliv. Selv stranden ligger kun få hundrede meter fra hotellet. Som gæst på The Marlin Hotel får du en strandtaske med et badehåndklæde, hvis du ønsker at tage en dukkert i havet og solbade på den smukke, hvide sandstrand.

Foruden hotellets centrale placering er The Marlin Hotel meget populært blandt gæsterne for dets søde og imødekommende personale, den gode morgenmad og de behagelige senge. Uanset om du rejser alene, som par eller med familien, så er The Marlin Hotel et godt valg. 

Godt at vide

Værelserne er lydisolererede, dog kan lyde fra gaden forekomme, da hotellet ligger meget centralt.

Hvis du ankommer i bil, finder du offentlig parkering i nærheden af hotellet mod betaling.

Hvis du ønsker at checke ud senere end hotellets angivne tidspunkt, er dette muligt ved forespørgsel og mod betaling.

Ønsker du vaskeri-service, er dette også en mulighed mod betaling.

Du skal være fyldt 21 år for at kunne tjekke ind på The Marlin Hotel. Når du tjekker ind på hotellet, skal du fremvise gyldig legitimition og dankort. Et depositum kan blive trukket fra dit dankort i tilfælde af uforudsete beskadigelser af hoteværelset under dit ophold. Et evt resortfee kan blive opkrævet.

Receptionen har døgnåbent, men i tilfælde af, at du ankommer til hotellet efter midnat, skal der gives besked forinden.

Læs mere om The Marlin Hotel

Værelser

Hotellets godt 33 værelser og suiter er fordelt på tre etager og er alle rummelige og pænt indrettet. Hensigten med de lækre møbler er, at du skal føle dig hjemme under dit ophold. Hvis I rejser som familie, anbefales hotellets suiter. Som gæst i en af hotellets suiter får du en king-size seng og dertil en queen-size sofa. Hotelværelsernes senge er queen-size. Alle værelser og suiter er udstyret med aircondition, Wi-Fi, sikkerhedsboks, fladskærms-tv, strygejern og -bræt, minibar, Nespressomaskine, hårtørrer, puslebord samt badeværelse med bruseniche. Alle værelser har mørklægningsgardiner samt badekåber, tøfler og badeartikler. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Marlin Hotel

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Marlin Hotel
1200 Collins Avenue,
33139 Miami Beach, USA

 • Afstand til centrum: 0 m
 • Nærmeste strand: 250 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...