Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

The Surfcomber Hotel South Beach - A Kimpton Hotel

Surfcomber Hotel South Beach er et miljøvenligt, komfortabelt hotel. Der er en opvarmet, udendørs swimmingpool med solterrasse og mulighed for at bestille massage, en bar ved poolen, hvor du kan købe lækre drinks, en fiskerestaurant og et fitnesscenter, når du har lyst til at svede lidt.

Du kan nyde godt af mange bekvemmeligeheder, når du bor på dette hotel. Især beliggenheden tæt ved stranden er i særklasse. Derudover har du Lincoln Road Mall cirka ti minutter væk til fods, hvor du kan shoppe løs, ligesom South Beach's andre tilbud og underholdning er inden for kort rækkevidde. Det dejlige poolområde, som vender ud mod havet, er omgivet af majestætiske palmer samt liggestole og parasoller til dem, der ønsker lidt skygge i de varmeste timer midt på dagen.

Hotellets restaurant, The Social Club, er indrettet i et moderne design med skylights. Her kan du nyde regionale specialiteter, lækre cocktails og meget andet. Det er ganske praktisk de dage, hvor du foretrækker at blive hjemme på hotellet og hvile ud. High Tide Bar ved poolen er populær om aftenen, hvor de serverer gode og velmiksede cocktails. De tilbyder også en let menu med salater, sandwich og fisketacos. Hvis du foretrækker at spise ude i byen, har du flere valgmuligheder inden for rimelig afstand. Der er således talrige butikker, restauranter og barer inden for tre blokke af hotellet. Downtown Miami ligger omkring syv km fra hotellet. 

 

Godt at vide

Et gyldigt id og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelgebyrer betales på stedet.

Hotellet har en obligatorisk resortfee på ca. 15-50 USD per værelse og nat, i særlige tilfælde kan det være på mere. Ved ankomst bliver man oplyst om det endelige beløb, der skal betales direkte til hotellet. Denne afgift er altså ikke inkluderet i rejsens pris.

Parkering er til rådighed efter anmodning og mod et gebyr. Vaskeri er til rådighed mod betaling. Udover hotellets udendørs pool, poolbar og restaurant tilbydes en lounge, roomservice, vaskeri, parkeringsservice (mod betaling), fitnesscenter og en gavebutik.

 

Læs mere om The Surfcomber Hotel South Beach - A Kimpton Hotel

Værelser

Hotellet har 186 værelser i forskellige kategorier. Værelserne er udstyret med aircondition, satellit-tv, telefon, te/kaffemaskine, strygefaciliteter og wifi (ekstra gebyr), badeværelse med brusebad / badekar og hårtørrer. Sengene kan være king size, queen size eller twinbeds (enkeltsenge).

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på The Surfcomber Hotel South Beach - A Kimpton Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Elevator
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

The Surfcomber Hotel South Beach - A Kimpton Hotel
Collins Avenue,1717
33139 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...