Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Villa Italia South Beach

Villa Italia South Beach er et hotel, der skiller sig ud fra mængden. Dels fordi der kun er 13 værelser, hvilket skaber en mere hjemlig og rolig atmosfære, dels fordi her findes en tilhørende "villa" med mulighed for egen forplejning. Praktisk for dig, der vil have lidt mere uden at skulle gå så langt efter det. Beliggenheden i Art Deco-området er desuden god med kort afstand til både strand og SoBe's store udbud.

Du bor i det charmerende Art Deco-område med kort afstand til bl.a. det kendte Ocean Drive, adskillige barer og restauranter. Til trods for sin centrale beliggenhed ligger hotellet i et roligt kvarter, hvilket kan være fremmende for nattesøvnen. Stranden ligger inden for kort afstand, og hvis du vil, kan du tage to solstole og en parasol med fra hotellet. Alternativt kan du tage den på langs på dit medbragte håndklæde og slappe af under solens stråler.

Hotellet ligger i et Art Deco-hus fra 1926, som i dag er privatejet. Her har man gået efter at skabe en hyggelig atmosfære. Her er gode faciliteter, bl.a. en snackbar, hvor du kan købe gode drikkevarer. Her er desuden en reception med concierge, som kan hjælpe dig med tips og tricks, hvis du ønsker inspiration til sightseeing, spisesteder og evt. booking. Morgenmaden kan du nyde enten ude på terrassen eller på værelset. Som sagt passer dette hotel til dig, der vil bo mere intimt og vil bevæge dig rundt i området til fods.

Godt at vide

Du skal være fyldt 21 år for selv at kunne checke ind på hotellet. Et gyldigt ID samt kreditkort skal kunne fremvises. Lokale skatter samt resortfee betaler du på stedet.

Der er privat parkering i nærheden, som du kan benytte mod betaling (reservering er ikke nødvendig).

Der er mulighed for vaskeservice mod betaling.

En børneseng kan lejes på hotellet ved forespørgsel. 

Læs mere om Villa Italia South Beach

Værelser

Det lille hotel har bare 13 værelser samt mulighed for at leje en "villa". Villaen, der ligger ved siden af hotellet, har egen indgang og er rummelig på ca. 145 m². Her er to soveværelser, 2 badeværelser, fællesstue med sovesofa, køkkenhjørne med opvaskemaskine, spisestue, mikrobølgeovn, køleskab med spiseplads. Indretningen er italiensk og med parketgulv. Du har en tilhørende, aflukket terrasse.

Værelserne, som er på ca. 30-40 m², har aircondition, minibar, Wi-Fi, lille køleskab, fladskærms-TV (kabel), safetybox, kaffemaskine, Ipod dockingstation, badeværelse med bruser/badekar, hårtørrer, badekåbe, slippers og badeartikler. De kan enten have en kingsize- eller to queensizesenge. Værelserne har tæppebelagte gulve. Der er mikrobølgeovn i dobbeltværelserne (deluxe).

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Villa Italia South Beach

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • 2 el. flere soveværelser
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Villa Italia South Beach
Washington Avenue ,354
33139 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 400 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...