Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Winterhaven

Man kan sige, at hotellet ligger på forreste række, da det eneste, som adskiller hotellet fra stranden, er den berømte Ocean Drive og Lummus Park. Lige i Art Deco-området og ved Ocean Drive har du både restauranter og natklubber lige ved hånden. Hotellet, som tilhører ”Autograph-Collection”, har en skøn tagterrasse og komfortable værelser, hvoraf nogle har havudsigt.  

Winterhaven er et smagfuldt hotel, hvor du med sikkerhed får et godt udgangspunkt til din ferie. De, der vælger netop dette hotel, ønsker at bo et stenkast fra det store hav og den lange sandstrand, men vil samtidig bevæge sig rundt til fods, når Miami Beach’s underholdning skal opleves.

I området finder du mange gode restauranter og barer samt shopping. Hvis du vil spise på hotellet, kan du gøre det på Il Bolognese, som serverer italienske specialiteter til frokost og aften. Der tilbydes også roomservice – perfekt til de dage, hvor du ønsker at slappe helt af. Dette kan du også gøre på hotellets tagterrasse eller på stranden, som er lige ved siden af, hvor du kan slå dig ned med noget at drikke. Som gæst på Winterhaven har du adgang til 2 solstole. 

Godt at vide

Ved check-in skal du kunne fremvise gyldigt ID og kreditkort. Lokale skatter/afgifter samt hotelgebyr betales på hotellet. Gebyret giver dig adgang til en cykel i et par timer, Wi-Fi og badehåndklæde.

Parkering samt renseservice er til rådighed mod et gebyr.

Cykler kan lejes efter tilgængelighed.

Solsenge kan lejes på stedet.

Læs mere om Winterhaven

Værelser

Hotellet har 70 værelser med eller uden delvis havudsigt. Indretningen er hyggelig og komfortabel, og sengene kan være dobbelt, queen- eller kingsize. Værelserne har skrivebord, alle har te- og kaffefaciliteter, minibar, A/C, telefon, fladskærms-tv (kabel), Ipod docking station, strygejern og badeværelse med brusebad, toilet, badeartikler, hårtørrer og badekåbe. De mindste værelser er ca. 16 m².

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Winterhaven

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Winterhaven
1400 Ocean Drive
33139 Miami Beach, USA

 • Nærmeste strand: 120 m
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...