Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Castle Hotel Autograph Collection

Hvis du er på udkig efter et hotel, som ligger mellem to af Orlandos mest populære forlystelsesparker, Universal Studios og SeaWorld, og har flere gode restauranter lige i nabolaget, bør du overveje dette hyggelige hotel. Ud over beliggenheden på den berømte International Drive er omgivelserne charmerende, og hotellet har både en udendørspool, fitnesscenter, bar og restaurant.

Castle Hotel Autograph Collection er et anerkendt hotel, der skiller sig ud med sin fine bayerske arkitektur. Her er alle de faciliteter, der skal til for at du kan føle dig veltilpas og slappe af efter spændende og begivenhedsrige dage i Orlando. Lobbyen byder på en varm atmosfære med fløjlsgardiner, smukke trægulve, jagttrofæer og varme farver, hvor lilla og beige / guld dominerer. Selv det udendørs område er smukt og der er et dejligt poolområde med opvarmet pool, liggestole og siddepladser. I haven finder du også en Garden Bistro & Bar, som byder på gode drinks, morgenmad og frokost de dage, du vælger at blive hjemme for at slikke sol ved poolen. Der er en ekstra bar, Antler's Lounge, der ikke kun serverer drinks, men også aftensmad, hvor der er traditionelle amerikanske retter på menuen.

Du bor som nævnt på den berømte International Drive. Ud over barer og et væld af forskellige restauranter inden for kort afstand, hvoraf nogle af de nærmeste er en tapasrestaurant og et steakhus, befinder du sig i omtrent samme afstand til Universal Studios samt SeaWorld. Kun 350 meter væk ligger SEA LIFE Orlando Aquarium og på ca. 10 minutter til fods kommer du til Escape Game Orlando. Disneys forskellige forlystelsesparker er omkring 12 km væk. Vil du shoppe er du tæt på Pointe Orlando, Wallmart Supercenter og Bayhill Plaza, for blot at nævne nogle få steder. Langs med med International Drive er der flere busstoppesteder, som gør det nemt at komme rundt i byen. Tilbage på hotellet kan du slutte dagen af med en aftendukkert, da poolen er åben til kl. 22, eller du kan tage en tur i fitnessområdet, hvor der er vægte og en del maskiner at vælge imellem. Alternativt kan du gå ned i haven med en drink og bare slappe af.

Godt at vide

Når du tjekker ind, skal du kunne fremvise et gyldigt id og kreditkort. Eventuelle skatter og gebyrer betales på stedet. Der mulighed for lokal transport i nærheden af hotellet. Hotellet blev renoveret i 2013. Receptionen er ikke åben 24 timer i døgnet. Nogle ydelserne kan kræve et gebyr. Mulighed for parkering er tilgængelig mod betaling. Barneseng på forespørgsel og gebyr. Swimmingpoolen er åben mandag til søndag mellem kl. 09.00-22.00 og pool-håndklæder er tilgængelige.

Læs mere om Castle Hotel Autograph Collection

Værelser

Der er i alt 214 værelser på hotellet. Indretningen kan kaldes "american old-fashion"  og værelserne er udstyret med aircondition, Wi-Fi, fladskærms-tv (kabel), pengeskab, strygebræt, kaffe og tefaciliteter, minibar, badeværelse med brusebad / badekar, toiletartikler, 2 badekåber og hårtørrer. Sengene kan være twin queen eller king size. Ekstrasengen kan være en sammenklappelig seng. Værelserne har tæppebelagte gulve og sammenhængende værelser er tilgængelige på anmodning.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Castle Hotel Autograph Collection

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Castle Hotel Autograph Collection
8629 International Drive,
32819 Orlando, USA

 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...