Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Encantada - a CLC World Resort

At komfort og kvalitet er vigtig her på Encantada er man ikke i tvivl om. Boligerne er både charmerende og komfortable, rækkehuslignende lejligheder, hvor du kan vælge indkvartering med op til tre soveværelser. Perfekt til dig, der rejser med familie eller venner. Området er velplejet og smukt beliggende ved siden af en lille sø med "catch and release” og gynger.

Det er let at trives på Encantada Vacation Resort, og stedet får da også mange gode anmeldelser. Personalet bidrager meget, men frem for alt er det beliggenheden og faciliteterne som er i fokus. Du bor i den del af byen, der kaldes Kissimmee, omgivet af små søer og frodig natur. Man kan sige, at resortet er som en lille oase i et pulserende Orlando. Eftersom Encantada ligger vest for I-4, vil du være tæt på Disneys forskellige forlystelsesparker, cirka 9 km væk. Der er ca. 22 km til SeaWorld, og Universal Studios ligger ca. 28 km væk. Shoppingmuligheder findes blandt andet i Orlando Vineland Premium Outlets, hvortil der er cirka 30 minutter i bil. Alternativt kan du komme frem med offentlig transport.

Her er to udendørs pools, jacuzzi og motionsrum til dem, der kan lide at være aktive. Der er en legeplads for børn og et legerum med arkadespil og en børneklub. En bar serverer gode drinks, og i Romy's kan du spise frokost, frokost og aftensmad. Hver dag er der Happy Hour kl. 16:00 til 18:00.

Godt at vide

Et gyldigt id samt kreditkort skal fremvises, når du tjekker ind, og du skal være 21 år for at bo her uden voksent selskab. Skatter og hotelgebyrer betales på stedet, hvilket vil give dig adgang til Wi-Fi, parkering, pools, poolhåndklæde og andet småt og godt. Nogle aktiviteter er mod betaling, og åbningstider afhænger af vejr, vind og sæson. Barneseng og høj stol kan lånes gratis, afhængig af tilgængelighed. Bagageopbevaring er til rådighed mod et gebyr. Ferieboligen kræver adgang til en bil og parkering er gratis.

Læs mere om Encantada - a CLC World Resort

Værelser

De rækkehuslignende huse, som er i to plan, kaldes for Townhouses og ligger spredt ud på området, et såkaldt "gated community", hvilket betyder, at afstanden til poolen og hovedbygningen kan variere. De 136 enheder med veranda og boblebad er fuldt udstyret med et tekøkken, hvor du har en mikrobølgeovn, køleskab / fryser, opvaskemaskine, køkkentøj og kaffemaskine. Andre faciliteter inkluderer aircondition, Wi-Fi, værdikab, fladskærms-tv (kabel), strygefaciliteter, vaskemaskine, tørretumbler, badeværelse med bad / badekar, toiletartikler og hårtørrer. Du kan vælge enten med to eller tre soveværelser. Sengene kan være king, queen eller twin og ekstraseng i sovesofaen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Encantada - a CLC World Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Encantada - a CLC World Resort
Secret Lake Drive,3070
34747 Kissimmee, USA

 • Afstand til centrum: 25 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...