Om hotellet

Marieb
Besøgt af
Marieb
fra Signatours

Floridays Orlando Resort

Floridays Resort er et lejlighedshotel, der passer til alle, men især de, der rejser med familien. Her har du god plads både udendørs og inde i lejligheden. Du har en fantastisk beliggenhed, et dejligt poolområde, et motionscenter hvor du kan svede ud, og du bor i komfortable og veludstyrede lejligheder. Alt dette gør Floridays Resort til en meget værdsat indkvartering.  

Store palmer omkredser det dejlige poolområde, hvor der er en større og en mindre pool. Ved poolområdet er der liggestole og parasoller. Til stor glæde for de mindste, er der også forskellige vandspil, hvor man kan rende rundt og plaske uden at det forstyrre nogen. Derudover har de et lege- og aktivitetsrum, hvor de kan finde nogle nye venner. Som voksen kan du slappe af og nyde forfriskninger ved poolen. Pool Bar & Grill serverer drikkevarer ud over drikkevarer, hvilket kan være nyttigt, hvis du tager en "hjemme dag", der udelukkende er beregnet til sol og bad. Palm Café & Marketplace er åben hver dag, og du kan købe god Starbuck kaffe, is og sandwichs. Da International Drive ligger lige ved siden af, betyder det at du har en række restauranter at vælge imellem i nærheden.

Fra Floridays Resort kan du nemt komme rundt i byen og til dens attraktioner såvel som shopping. SeaWorld ligger ca. 5 km. væk og Disneys Parker og Universal Studios ligger ca. 11 km. væk. Du bor som sagt i en lejlighed og har derfor mulighed for at lave mad selv.  For dine indkøb kan du gå til Publix Super Market, som ligger omkring 650 meter væk. Du er også tæt på Walgreens og det dejlige Vineland Premium Outlets-område med masser af gode shoppingmuligheder.
 

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Du skal være 21 år for at bo her uden voksent selskab. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Det giver dig adgang til pendulkørsel til forskellige forlystelsesparker. Spørg receptionens conciege for at få al den information du har brug for. Hotellet arrangerer en gang i mellem forskellige børneaktiviteter. Poolområdet for børnene er integreret i det store og har således ingen separator. Parkering er tilgængeligt.  Roomservice er til rådighed. Visse dage af året er der forskellige former for underholdning, lige fra poolparty til levende musik, vi ved i øjeblikket ikke præcis, hvad disse dage er.

Læs mere om Floridays Orlando Resort

Værelser

Der er i alt 432 lejligheder og de er rummelige med 2 eller 3 soveværelser og veludstyret tekøkken med komfur, køleskab, køkkenudstyr, Keurig kaffemaskine og opvaskemaskine. De har også vaskemaskine og tørretumbler. Andre faciliteter omfatter A/C, strygefaciliteter, Wi-Fi, fladskærms-tv (kabel), Safetybox og 2 badeværelser med bad/badekar, toiletartikler og hårtørrer. Alle værelserne har også sin egen Balkon.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Floridays Orlando Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Floridays Orlando Resort
12562 International Drive
32821 Orlando, USA

 • Afstand til centrum: 7 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...