Om hotellet

Marieb
Besøgt af
Marieb
fra Signatours

Grande Villas Resort

Grande Villas Resort ligger i en populær del af Orlando, Lake Buena Vista. Den strategiske beliggenhed gør, at du er tæt på Disneys forlystelsesparker, SeaWorld, International Drive, City Water Park og Universal. Udover sin fine beliggenhed tilbyder hotellet god og behagelig indkvartering med to dejlige poolområder, herunder en børnepool med vandrutschebane, legeplads og flere sjove aktiviteter.

Dette er et hotel, som falder i smag hos de fleste i alle aldre. Det er her nemt at falde til og socialicere sig. Grande Villas Resort består af separate bygninger, hvor du har en stor og velplejet have i midten med en legeplads og to dejlige poolområder med plads til både unge og gamle. Perfekt til dem, der ønsker at kombinere sjov med sol og bad. Især børnene elsker at være her, da der er mulighed for basketball, volleyball, tennis, shuffleboard, minigolf, bordtennis og karaoke. Du kan som voksen besøge fitnesscenteret, hvis du ønsker at brænde lidt krudt af. Her kan du vælge imellem en række forskellige maskiner. Du kan også øve aerobic. Et mini-marked er tæt på dig, og her kan du købe alt fra legetøj til snacks, drikkevarer og mad. Inde på resortet er der mulighed for grill og picnic. Når du ikke har lyst til at lave mad selv, har du flere spisemuligheder inden for kort gåafstand. Omkring 10 minutter i bil er der et større supermarked, Publix Super Market, hvor du finder alt mellem himmel og jord.

Du har ikke langt til de vigtigste og mest interessante aktiviteter, Orlando byder på. Berømte attraktioner, som du ikke bør gå glip af, er Disneys forskellige forlystelsesparker, Universal Studios, Islands of Adventure, Sea World, Discovery Cove, Disneyquest, Holy Land Experience og Gatorland. Hvis du er på udkig efter shopping, kan du besøge Florida Mall med sine mange mærkevarer, og det er ca. 15 km fra resortet. Hvis du har brug for en dag hvor du kan slappe af, kan du gøre dette på stranden, som du kommer til ved at tage enten øst eller vest på. Efter en times kørsel kan du komme til Cocoa Beach og den verdensbrømte Cape Canaveral Air Force Station.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Rengøring, skift af håndklæder og skift af sengetøj sker ikke dagligt, men en gang om ugen. Poolen er opvarmet. Man skal være over 18 år for at få adgang til fitnesscenteret. Bagageopbevaring er til rådighed. Poolområdet er åbent mellem kl. 08.00-23.00 og rygning er forbudt ved poolområdet. En renovering finder sted på hotellet mellem 17/9-19/9 2018.

Læs mere om Grande Villas Resort

Værelser

Der er 408 lejligheder på Grande Villas Resort. Lejlighederne omfatter tekøkkener med emhætte, køleskab, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og køkkenudstyr, A/C, vaskemaskine, fladskærms-tv (kabel), safetybox, strygefaciliteter, Wi-Fi (ekstra gebyr) og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Lejlighederne har balkon eller gårdhave. Det, som kaldes villaer er større lejligheder, men er ikke seperate villaer. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Grande Villas Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Grande Villas Resort
Turtle Cay Circle,12118
32836 Lake Buena Vista, USA

 • Afstand til centrum: 8 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...