Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Hilton Garden Inn International Drive

Hilton Garden International Drive er et prisvenligt hotel, som er kendt for sin fremragende beliggenhed tæt på byens forskellige seværdigheder. Hotellet har også en række faciliteter såsom en opvarmet udendørs pool, basketballbane og fitnesscenter.

På Hilton Garden International Drive bor du nord for spændene SeaWorld og lige syd for Universial Studios. "Naboer" til hotellet er f.eks. Orlando International Premium Outlets, temaparken Magical Midway, Fun Spot America Orlando forlystelsespark, Congo River Golf Course og International Festival Mall. Med andre ord bor du næsten midt i Orlandos skønne seværdigheder, forlystelser og shopping.

Hotellet har et stort og dejligt poolområde, hvor du kan slappe af og nyde solen eller tage en dukkert efter en lang dag. Den lækre og forfriskende drink bestiller du i Tiki Bar ved siden af poolen. Når sulten melder sig, kan du blot gå til restauranten Garden Grille & Bar, som ligger på hotellet. Her kan du bestille typiske amerikanske retter. I restauranten kan du spise morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis du har lyst til at bevæge dig lidt, kan du spille basketball eller benytte dig af hotellets fitnesscenter, som har en række forskellige maskiner. 

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Du skal være 21 år for at bo her uden selskab af en voksen. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Parkering er tilgængeligt. Gæsterne tilbydes gratis transport til Universals temaparker. Bagageopbevaring og vaskemaskine er til rådighed. Barneseng er til rådighed på anmodning. Hotellet blev bygget i 2003.

Læs mere om Hilton Garden Inn International Drive

Værelser

Der er 158 hyggelige og komfortable værelser. Sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilt). Ekstra opredning kan være i sovesofaen. Sammenhængende værelser kan bestilles. På alle værelserne er der Wi/Fi, A/C, mikrobølgeovn, LCD Tv (kabel), minikøleskab, strygefaciliteter, Keurig kaffemaskine og badeværelse med bruser/badekar, toiletartikler og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hilton Garden Inn International Drive

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hilton Garden Inn International Drive
American Way,5877
32819 Orlando, USA

 • Nærmeste strand: 96 km
 • Afstand til centrum: 5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...