Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Parkway International Resort

Parkway international Resort er et godt valg for dem, som ønsker at bo komfortabelt mens man samtidig har nem adgang til byens forskellige seværdigheder og attraktioner. Du er fra hotellet tæt på i-4, som tager dig fra nord til syd. Ud over placeringen i Kissimmee er der også facilitetr på hotellet som swimmingpool for store som små. Der er også forskellige sportsaktiviteter, som hele familien værdsætter.   

Beliggenheden er som sagt god, der er ikke langt til byens parker eller forskellige madbutikker, barer og restauranter. Kun omkring 200-400 meter fra hotellet har du en række restaurantmuligheder, som er rart, når du ikke selv vil lave mad. I området er der også en del forskellige indkøbscentre og supermarkeder. Ikke langt fra hotellet finder du f.eks. Publix Super Market og Nike Factory Store. Selvom hotellet ligger tæt på alle disse muligheder, er Parkway International Resort omringet af frodige omgivelser med søer omkring. 

Når du har lyst til at blive "hjemme" kan du slappe af i liggestolene, som er placeret rundt om poolen. Hvis du vil bevæge dig lidt, kan du benytte nogen af hotellets aktivitetsmuligheder som bordtennis, tennis, basketball, volleyball, shuffleboard eller tage et smut i fitnesscenteret hvor du har en række maskiner at vælge imellem. Du kan også pakke en picnickurv og gå en hyggelig tur til nogen af de flotte områder, som er dedikeret til netop det. Du kan også finde grillfaciliteter ved disse steder. Selv de mindste kan også hygge sig på legepladsen eller i spillokalet. Hvis de mindste vil lege i vandet, har de deres helt egen pool til at plaske i. Dagen kan du afslutte på Kenya Café Bar & Grill, som er åben hver dag.

Godt at vide

 Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Et depositum bliver reserveret på kortet for uforudsete udgifter. Beløbet vil retuneres efter inspektion af værelset. Parkering er tilgængeligt. Du skal være 21 år for at tjekke ind. Du skal være 14 år for at benytte fitnesscenteret. Lejlighederne, som tidligere er blevet brugt som ejerlejligheder, er blevet renoveret i 2003. Barneseng er tilgængelig på anmodning. Receptionen er ikke døgnåben. 

Læs mere om Parkway International Resort

Værelser

Der er 144 rummelige lejligheder på tre etager, som er med balkon. De er enkle med ældre møbler, men komfortable med køkkener (åben planløsning til stuen) hvor du har køleskab, husholdningsredskaber, opvaskemaskine, kaffemaskine, mikrobølgeovn, brødrister og blender. Andet udstyr omfatter Wi-Fi, fladskærms-tv (kabel), dvd-afspiller, safetybox, A/C, vaskemaskine, strygefaciliteter og badeværelse med bruser/boblebad og hårtørrer. Sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilt).

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Parkway International Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Reception
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Parkway International Resort
Safari Trail,6200
34747 Kissimmee, USA

 • Afstand til centrum: 16 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...