Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Polynesian Isles Resort

På Polynesian Isles Resort får du en utrolig komfortabel indkvartering, som er fuldstændig overkommelig. Du har adgang til et fitnesscenter, en basketball bane, en tennisbane og opvarmede swimmingpools. Det er altså ikke svært at forstå hvorfor Polynesian Isles Resort har gæster, som bliver ved med at vende tilbage. Udover hotellets faciliteter, er lokationen også god, du gå til forskellige restauranter. 

Du bor i Kissimmee i nærheden af Falcon's Fire golfbane. Du bor med US Highway 192 på den ene side og W.Osceola Pkwy på den anden side, og du kan derfor nemt komme rundt i Orlando til de mange attraktioner såvel som shopping. Disneys forlystelsesparker og SeaWorld ligger ca. 11 km væk, og Universal Studios ligger ca. 20 km væk.

Polynesian Isles Resort har to udendørs swimmingpools og fire spabade, der er perfekte til dovne dage og afslapning. Derudover er der en putting green, tennis muligheder, basketballbane, legeplads og shuffleboard. Området er frodigt med vandfald og søer, og der er et picnicområde med grillfaciliteter.

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skatter og hotelafgift betales på stedet. Et depositum bliver reserveret på kortet for uforudsete udgifter. Beløbet vil retuneres efter inspektion af værelset. Parkering er tilgængeligt. Du skal være 21 år for at tjekke ind. Du skal være 14 år for at benytte fitnesscenteret. 

Læs mere om Polynesian Isles Resort

Værelser

Lejlighederne, som ligger spredt ud på forskellig bygninger på grunden, er indrettet i typisk amerikansk stil. Selvom de ikke er indrettet efter den nyeste mode, er de dog stadig rummelige og komfortable. De har enten et soveværelse (ca. 139 m²) eller to soveværelser (ca. 149 m²), veludstyret køkken med mikroovn, opvaskemaskine, køleskab og køkkenudstyr. Andet udstyr inkluderer Wi-Fi, strygefaciliteter, vaskemaskine, safetybox, A/C, fladskærms-tv (kabel), Ipod docking station, dvd-afspiller og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Sengene kan være king- eller queensize (bemærk, at sengene kan være adskilt).

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Polynesian Isles Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Polynesian Isles Resort
3045 Polynesian Isle Resort,3045
34746 Kissimmee, USA

 • Afstand til centrum: 13 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...