Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Regal Oaks Resort

Denne hyggelige, familievenlige indlogering ligger lige ved siden af en mindre sø mellem Kissimmee og Disneys forlystelsesparker. Lejlighederne er fordelt på forskellige huse, og derudover er der en hovedbygning, hvor du finder en bar, restaurant og det dejlige store poolområde. Ferieboligen er rummelig og komfortabel med mulighed for selvforplejning og udendørs opholdsareal.

Du bor med selvforplejning, hvilket er ganske praktisk de dage, du ikke har lyst til at spise ude. Til dagligvarer og diverse andre fornødenheder har du et Publix Super Market i nærheden, cirka 6 minutter i bil, og et Target omkring 10 minutter væk med bil. I området, hvor Regal Oaks Resort ligger, er der også flere restauranter, Burger-King, pizzeria og forskellige slags butikker. Hjemme ved ferieboligen ligger desuden en Regal Oaks Bar & Grill, der er åben til frokost og aftensmad. Her kan du vælge mellem en solid menu, der spænder fra forretter til supper, salater, burgere, pasta, pizza, kødretter og desserter.

For dem der elsker sol og badning er der et dejligt poolområde, der vender ud mod søen og har plads til både store og små. Børnene vil sætte pris på den sjove vandrutsjebane. I klubhuset er der et motionscenter og i nærheden er der en cykeludlejning for dem, der ønsker at tage en tur på to hjul. Når det gælder sjove oplevelser for hele familien, er Orlando lidt af et paradis. Disneys forlystelsesparker ligger ca. 10 km væk og SeaWorld ligger 15 km væk. Der er omkring 22 km til de populære Universal Studios. Der er en shuttlebus, som mod et gebyr tilbyder at tage dig til de forskellige forlystelsesparker, hvis du vil lade lejebilen stå. Henvend dig 
i receptionen, og de vil hjælpe dig med alt det praktiske.

Godt at vide

Gyldigt id og kreditkort skal bruges, når du tjekker ind. Skat og hotelgebyr betales på stedet. Du skal være 21 år for at kunne tjekke ind. Dette gebyr inkluderer adgang til fitnesscenter, pool, Wi-Fi, startpakke med vaskemiddel, opvaskemaskine, kaffe og toiletartikler. Stedet blev fuldstændig renoveret i 2015. Barneseng og stol er tilgængelig på forespørgsel. Parkering er tilgængelig uden ekstra beregning. Bagageopbevaring er tilgængelig mod betaling. Boligen bliver ikke rengjort hver dag, men hvis du har brug for ekstra rengøring, kan dette arrangeres mod betaling. Vaskeservice er tilgængelig. Fordi boligen ligger i et beboelsesområde, er støjniveauet lavt, hvilket giver dig mere fred og ro. Det er ikke muligt at komme hertil med offentlig transport.

Læs mere om Regal Oaks Resort

Værelser

Der er i alt 320 enheder. Rækkehusene har to etager og er udstyret med aircondition, Wi-Fi, fladskærms-tv (kabel), vaskemaskine og tørretumbler. telefon, sikkerhedsboks, strygebræt, tekøkken med køleskab, kaffemaskine, mikroovn, brødrister, opvaskemaskine og køkkenudstyr. Der er også skrivebord, opholdsstue, badeværelse med bruser / badekar og hårtørrer. På terrassen er der et boblebad.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Regal Oaks Resort

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Regal Oaks Resort
Golden Hawk Way,5780
34746 Kissimmee, USA

 • Afstand til centrum: 17 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...