Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Staybridge Suites Lake Buena Vista

Staybridge Suites Lake Buena Vista passer til alle, men især de, der rejser sammen med familien, der ønsker et større område at kunne røre sig på. Derudover har du mulighed for at lave mad, hvilket kan være nyttigt, hvis du rejser med børn. Lejlighedshotellet har et dejligt poolområde, og beliggenheden giver dig mulighed for nemt og hurtigt at nå byens hyggelige udvalg af shopping. Hotellet har flere tilbagevendende gæster.

Fordi du bor i Lake Buena Vista, har du et godt udgangspunkt. Hvis du vil til Disney World har du kun omkring 1 km. til fods og hvis du vil tage bilen eller benytte shuttleservicen, vil der være omkring 2 km. hvilket stadig er meget tæt. Til SeaWorld Oralndo er der omkring 6 km og til Universal Studios, som ligger mod nord, er der omkring 13,5 km. Når du har lyst til shopping, kan du komme til Florida Mall og Premium Outlets Vineland og for mere underholdning, kan du tage til International Drive. I nærheden af ??lejligheden er der indkøbscenter, supermarked, barer og restauranter. Med andre ord har du aldrig lang vej at gå. Derudover er du tæt på I-4, som problemfrit tager dig mod vest til Tampa og Clearwater Beach, hvilket kan være dejligt for dem, der ønsker at tage en dukkert i havet eller dem, som gerne vil se de beskyttede søkøer ved Tampa Bay, som er noget vi varmt anbefale. Hvis du rejser mod øst kan du slikke sol på Cocoa Beachs smukke strande eller besøge Cape Carneval Air Force Station. 

Der "hjemme" kan du slappe af efter en lang dag. Det dejlige poolområde, der ligger omringet af seks bygninger har en opvarmet swimmingpool, et soppebassin og en jacuzzi. Liggestole og parasoller er naturligvis og til rådighed ved poolen. Der er også et legerum/spillelokale, som er populært blandt de unge mennesker. Hotellet har også et fitnesscenter, en slik-butik, hvor du kan købe drikkevare og lidt lækkert, et internethjørne samt en reception og en lobby. For dem der lejer en bil er der parkering omkring bygningerne og sidst men ikke mindst er der et vaskerum på hotellet. 
 

Godt at vide

Gyldigt ID og kreditkort skal fremvises ved check-in. Skat og hotelafgift betales på hotellet. Renseservice er tilgængeligt mod gebyr. Der er parkeringsmuligheder. Bagageopbevaring er til rådighed. Shuttleservice er tilgængeligt mellem hotellet, Disney World og Universal Resort (Spørg receptionen hvornår den går, de kan også hjælpe med billetter). Lejlighedshotellet blev renoveret i 2012. Mulighed for barneseng til rådighed på anmodning.

Læs mere om Staybridge Suites Lake Buena Vista

Værelser

Der er i alt 150 værelser og lejligheder. De er alle udstyret med A/C, Wi-Fi, fladskærms-Tv, safetybox, strygefaciliteter og et badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Lejlighederne har et tekøkken med microbølgeovn, komfur, køleskab, kaffemaskine og husholdningsredskaber. Ekstra senge kan være i sovesofaen (queensize). 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Staybridge Suites Lake Buena Vista

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)
 • 2 el. flere soveværelser
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Staybridge Suites Lake Buena Vista
Suiteside Drive,8751
32836 Orlando, USA

 • Afstand til centrum: 7,9 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...