Populært USA

The Standard Hotel
USA, Florida, Miami Beach
  • SPA & wellness på stedet
  • Godt til voksne
  • Her får du god service
Kimpton Anglers Hotel
USA, Florida, Miami Beach
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Como Metropolitan Miami Beach
USA, Florida, Miami Beach
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant

Om Hawaii

Rejser til Hawaii

Hawaii står for mange som det klassiske drømmerejsemål - og ø-gruppen er da også indbegrebet af et ferieparadis med dejligt vejr året rundt, endeløse strande, krystalklart vand og den særlige stemning og charme, man ofte kun finder på relativt isolerede ø-samfund.

Rent geografisk er Hawaii blandt verdens mest isolerede steder. Der er langt til fastlandet, uanset hvilken retning man bevæger sig i. På grund af moderne flyvning er Hawaii dog ikke længere så isoleret fra omverdenen som tidligere, men har ikke desto mindre formået at bevare meget af den oprindelige atmosfære.

Den etnisk polynesiske befolknings kultur er meget åben og imødekommende og selvom Hawaii i 1959 blev indlemmet i USA som den 50. stat, er her helt anderledes end "mainland" USA. Selv for amerikanerne har Hawaii stadig sin eksotiske tiltrækning. Hawaii har ikke for ingenting det hilsende motto: "Aloha-staten".

Hawaii ø-gruppen er perfekt for alle, der gerne vil kombinere en eksotisk rejseoplevelse, men stadig også holde fast i den grad af komfort og moderne bekvemmelighed, som et moderne samfund tilbyder.

Oahu - en tropisk ø med en moderne storby

De fleste feriegæster til Hawaii ankommer til øen Oahu, som er den mest befolkningstætte og udviklede. Mange bliver her hele ferien, og her er da også masser af oplevelser i vente. Det er også her på øen, som af størrelse kun er nummer tre i gruppen, at Hawaiis hovedstad og største by ligger.

Det er legendariske Honolulu med det verdensberømte vartegn bjerget Diamond Head. Ved Honolulu er det mest berømte ferieområd Waikiki med stranden af samme navn. Området er meget smukt - og meget rettet mod turisme. Det vil sige, du kan finde alverdens former for underholdning, restauranter og andre måder at hygge dig på, mens du bruger penge - eller daser ved stranden. Det sidste er gratis.

Honolulu er med forstæder en ret stor by på knap en halv million indbyggere. Suverænt den største by på Hawaii, men selve byen er ikke hovedattraktionen for feriegæster. Det er områderne omkring til gengæld. Fra Honolulu er der ikke lang vej mod vest til mere rolige strande. Der er lidt længere vej til nordkysten, hvor du til gengæld kan finde fantastiske bølger.

Maui - et vandsportsparadis

Efter Oahu er Maui den mest populære af Hawaiis øer. Maui er berømt for sine strande - alt lige fra beskyttede laguner med klart, roligt vand perfekt til snorkling til området Jaws, hvor nogle af verdens største bølger er at finde. Maui har også stabile vinde og er derfor et af verdens mest eftertragtede steder for kite- og windsurfere.

Maui er kendt for sin vulkan Haleakala, der faktisk udgør mere end 3/4 af øens areal. Man kan komme op på toppen og nyde udsigten, og der er en nationalpark i forbindelse med vulkanen. I det hele taget har Maui i lighed med de andre Hawaii-øer en masse enestående natur med endemiske dyre- og plantearter.

Hawaiis andre øer er endnu mere eksotiske, men også knapt så udviklede

 

 

Læs mere om Hawaii

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer i USA