Populært USA

Om New York

Rejser til New York

New York er USA’s mest berømte by og består af 5 bydele – Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens og Staten Island, der hver især har sin egen karakter og charme. New York er de senere år blevet et af danskernes foretrukne rejsemål, og med god grund. I New York City er der bogstavelig talt hundredvis af spændende steder at besøge, og byen har noget af verdens mest fascinerende arkitektur med masser af berømte bygningsværker som f.eks. Empire State Building. Men mindst ligeså fascinerende er New Yorks befolkning. Det er en smeltedigel af kulturer fra hele verden, som alle har sat deres eget præg på denne fantastiske by.

Rejser til storbyen New York hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.

USAs største by

Manhattan er den mest kendte og besøgte bydel i New York med talrige verdenskendte attraktioner og seværdigheder. Her kan du blandt meget andet se Empire State Building, Times Square, 5th Ave med fashionable boliger og eksklusiv shopping og slentre en tur i byens grønne åndehul, Central Park. Et stop ved Ground Zero, sejlturen ud til Frihedsgudinden og besøg på et par af de storslåede museer må også være på listen over det, du skal nå på en storbyferie i New York.

Et globalt centrum

Mange af verdens største virksomheder har hovedsæde i New York, ligesom man også finder FNs hovedkvarter her. New Yorks befolkning er en af verdens mest kosmopolitiske byer med repræsentanter eller efterkommere af næsten alle Jordens folkeslag, som er kommet hertil for at tage del i New Yorks unikke energi og kultur.

Staten New York

Byen kaldes ofte for New York City, da New York også kan referere til staten, som byen er en del af. Har man tid til det, er der også mange natur-seværdigheder uden for selve byen. Oplev for eksempel det storslåede Niagara Falls, eller besøg en af statens mere end 180 vingårde.

Turistinformation

På New Yorks turistbureaus hjemmeside finder du oplysninger om seværdigheder i selve New York city og i staten. New Yorks turistbureau har også forskellige praktiske oplysninger om at besøge byen og kommende begivenheder. Turistbureauet har desuden kontaktoplysninger på en lang række lokale turistkontorer i staten New York.

Sådan finder du din rejse til New York

Indtast de rejseform du ønsker, rejselængde og evt. destination i New York, herefter får du en oversigt med alle ledige rejser til New York i databasen. I oversigten kan du læse mere om rejsen, og selvfølgelig hvad prisen er på den valgte rejse. Finder du en eller flere rejser du ønsker at bestille eller læse mere om, er det blot at trykke på knappen "bestil rejse".

Læs mere om New York

Hoteller

Søg på kort
Søg på kort
Pris pr. person

Boligform
Kvalitet
Faciliteter
Rejsetemaer
Hoteltype
Nulstil filter
rejser fundet: 
Sorter efter
 • Stjerner
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav
 • Navn
 • Pris
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav

Vent mens vi finder din rejse

Det tager et øjeblik...

Ingen rejser fundet for valgte periode

 • Søg datoer markeret med grøn i kalenderen for gode flyforbindelser
 • Søg max. 2-3 pers. pr. vær. (og max. 9 i alt)
 • Den valgte periode er muligvis udenfor sæson på denne destination
 • Afrejsedato er muligvis for langt ude i fremtiden (mere end 8 måneder)
 • Alle hoteller på denne destination er muligvis fuldt booket i valgte periode

Der kan ikke findes hoteller ud fra den filtrering du har valgt.