Velkommen til Signatours

Vind en rejse til Lissabon - mød teamet - læs om Signatours.

Hvem er Signatours?

Hos Signatours sælger vi ikke rejser. Vi sælger frihed. Frihed til selv at vælge, hvornår og hvor længe du vil på ferie. Frihed til selv at vælge, hvordan du vil komme til og fra hotellet. Frihed til selv at vælge, om du vil på All Inclusive ferie eller udforske lokale restauranter. Vi sælger ikke ferier på samlebånd men tilbyder dig selv at sammensætte din ferie, præcis som du ønsker den, og dermed gøre den personlig. Og tilmed billig.

Vi har gjort det nemt for dig. Hos Signatours kan du nemlig kun vælge mellem de bedste hoteller, og vi udvælger nøje de hoteller, som vi selv ville bo på. Alle vores hoteller har mindst 4 ud af 5 på TripAdvisor.  

Find den billigste pris på din rejse

I søgemaskinen kan du sammensætte din rejse, præcis som du ønsker den. Og tilmed til en billig pris. Vælg dit rejsemål, hvor du vil flyve fra (eller kun hotel), dine ønskede rejsedatoer og antal personer, og lad os præsentere dig for en liste af udvalgte hoteller, som alle er 1. sortering og har topkarakter på TripAdvisor, og som er tjekket af erfarne rejsebranchefolk, så du ikke risikerer et utjekket hotel.